menu Sluit het hoofdmenu

Reformatorische ontmoetingsdag voor ouders en kind

vindt plaats op: 
zaterdag 3 oktober 2015
Kind met volwassene aan tafel met boekje

Tot voor kort organiseerde Bartiméus - op verzoek van en in samenwerking met ouders - jaarlijks een reformatorische ontmoetingsdag. Ouders van een kind met een visuele beperking die een reformatorische levensovertuiging hebben of zich daar aan verwant voelen, kwamen bij elkaar voor ontmoeting en om thema’s met elkaar te bespreken. Op zaterdag 3 oktober vindt er opnieuw een ontmoetingsdag plaats in Woerden.

Deze ontmoetingsdag wordt dit jaar door ouders, in samenwerking met de Vereniging Helpende Handen (Vereniging voor belangenbehartiging binnen de gereformeerde gemeenten in Nederland) georganiseerd. Belangstellende ouders worden van harte uitgenodigd - om samen met hun kind - deel te nemen aan deze dag.

Locatie

Kerkzaal Gereformeerde Gemeente, Oudelandseweg 50 (3443 AC) in Woerden. Inloop vanaf 9.30 uur. Aanvang bijeenkomst 10.00 uur. Ter afsluiting is er een gezamenlijke broodmaaltijd.
Voor de kinderen is er een apart programma. Bij de ouders zal het programma bestaan uit:

  • Kennismaking met elkaar en Helpende Handen;
  • Inventarisatie van wensen voor de toekomst;
  • Onderling gesprek over eigen ervaringen, vragen, knelpunten, enzovoort.

Deze eerste dag dient heeft als doel wederzijdse kennismaking, deelname is daarom gratis.

Voor een goede organisatie is aanmelding vooraf nodig. Dit kan door een e-mail te sturen naar info@helpendehanden.nl Schriftelijk aanmelden kan ook. Stuur uw aanmelding dan naar Postbus 404, 3440 AK in Woerden.