menu Sluit het hoofdmenu

Prijsuitreiking Gehandicaptenzorgprijs 2018 in Utrecht

vindt plaats op: 
maandag 12 november 2018
Gehandicaptenzorgprijs 2018 uitnodiging

Maandag 12 november maakt de Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN) bekend wie de winnaar is van de Gehandicaptenzorgprijs. Bartiméus is samen met twee andere genomineerden - Koraal Groep en NSDSK - in de race voor deze prijs. Bartiméus hoopt natuurlijk dat 'Zie je wel' voor slechtziende kinderen in het basisonderwijs de prijs mee naar huis mag nemen. Deze app is vanuit een hulpvraag én samen met leerlingen, ouders en zorgprofessionals ontwikkeld.

De drie genomineerden zijn geselecteerd door een vakjury onder voorzitterschap van Martin Boekholdt, voorzitter van de stuurgroep Kwaliteitskader Gehandicaptenzorg, en door een jury van ervaringsdeskundigen van de LFB.

Kennismarkt

VGN organiseert de Kennismarkt, samen met Reinaerde en Kennisplein Gehandicaptensector, waarin innovaties in de gehandicaptensector centraal staan. De Kennismarkt vindt plaats in Mediaplaza in de Jaarbeurs Utrecht. De uitreiking van de gehandicaptenzorgprijs, onder dagvoorzitterschap van Frank Bluiminck, is onderdeel van het programma op de Kennismarkt en start om 13.00 uur. Voor meer informatie over het programma ga dan naar de website van de VGN.

De VGN organiseert dit jaar voor de zevende keer de Gehandicaptenzorgprijs. In het kader van haar kennisbeleid wil VGN gehandicaptenzorginstellingen stimuleren tot kennisontwikkeling en kwaliteitsverbetering belonen om de kwaliteit van het leven van mensen met een beperking te vergroten.