menu Sluit het hoofdmenu

Pop-Up-store comfortabel en veilig thuis wonen: Eindhoven

vindt plaats op: 
donderdag 23 november 2017
Voorgevel Pop-UP-Store in Eindhoven: comfortabel en veilig thuis blijven wonen

Van donderdag 23 t/m zaterdag 25 november opent Bartiméus samen met Comfort Advies | Allesvoorseniorenwelzijn en Vcura een pop-up-store in Eindhoven. In deze store kunt u kennis maken met handige, praktische en digitale hulpmiddelen. Ook kunt u zich laten informeren over diensten waardoor u zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunt blijven wonen. Daarnaast zijn er adviseurs die u kunt bevragen over praktische oplossingen bij slechtziendheid. Toegang gratis!

Bezoek onze pop-up-store en ontdek alles over comfortabel en veilig thuis blijven wonen. U kunt ons vinden tegenoverde ingang van het Beursgebouw aan de Lardinoisstraat 1 (5611ZZ) in Eindhoven. De pop-up-store is donderdag en vrijdag geopend van 09.00 - 18.00 uur én op zaterdag van 10.00 - 17.00 uur.

Bartiméus

Bartiméus wil een bijdrage leveren aan een goed leven voor mensen die slechtziend of blind zijn. Dat kan op vele manieren, waaronder andere bekenheid geven aan passende hulpmiddelen die de zelfstandigheid vergroten. In de Pop-UP-store demonstreren we onder andere een groot toetsenbord speciaal voor mensen die slecht(er) zien en kunnen we enkele seniorencomputers laten zien. Ook is er een speciale rollator en zijn er diverse telefoons met grote knoppen en gehoorversterking.

Bewustwording
Ook is er de mogelijkheid om een belevingsroute te lopen, zodat u zelf kunt ervaren wat het betekent als u niet of weinig ziet! Hoe werkt het als andere zintuigen het zien overnemen? Kom en ervaar!

Bezoek gelijk ook liever thuis!

Aan de overkant van onze pop-up-store kunt u de liever thuis! beurs bezoeken, gratis toegangskaarten kunt u bestellen via de website liever thuis! 2017.