menu Sluit het hoofdmenu

Pop-Up restaurant 'Experience': een culinaire reis

vindt plaats op: 
vrijdag 12 oktober 2018
Benefiet pop-up restaurant experience voor Bartiméus

Op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 oktober opent non-profit netwerkorganisatie JCI Utrecht een Pop-Up restaurant in de werkplaats van Bartiméus in Doorn. Tijdens een 5-gangen diner kun je als deelnemer beleven hoe het is om te proeven, horen, ruiken en voelen als iemand die zeer slecht ziet óf niet ziet. Kortom, een reis met culinaire verrassingen. Durf jij het aan? Uit eten gaan zal nooit meer hetzelfde zijn.

'What you don't see, is what you get'

Tijdens het geheel verzorgde diner met 5-gangen en bijpassende wijnen nemen wij je mee in een culinaire reis vol verrassingen. Gedurende de avond ervaar je zelf hoe het is om samen gezellig te dineren zonder ook maar iets van het smaakvolle eten óf je tafelgasten te kunnen zien. Wat voor een bijzondere ervaring geeft dit? Tijdens de avond zullen ook persoonlijke verhalen van ervaringsdeskundigen gedeeld worden. De sprekers vertellen over hun leven met een visuele beperking.

Een beperkt aantal kaarten is verkrijgbaar voor € 65,00 per stuk. De volledige opbrengst komt volledig ten bate van de bewoners van Bartiméus. Thomas Wegbrands, een van de organisatoren van het Pop-Up restaurant: 'De opbrengst gaat naar Werkplaats Boschwijk, waar we met het geld een pergola gaan bouwen voor de cliënten die daar naar de dagopvang gaan. Zodoende kunnen ze volgend jaar zomer lekker naar buiten tijdens de pauze zonder direct in de volle zon te zitten.'

Europa’s beste ijswinkel

Hoewel het menu van het Pop-Up Restaurant Experience nog geheim is, is de organisatie trots dat één van Europa’s beste ijswinkels Robert Gelato één van de partners is. Samen met diverse andere gerenommeerde horecabedrijven wordt een ultieme experience verzorgd!

JCI Netwerkorganisatie

JCI is een internationale non-profit netwerkorganisatie voor jonge, ondernemende mensen. De leden organiseren projecten die duurzame en positieve veranderingen teweegbrengen in de samenleving.

Meer weten over dit bijzondere diner? Voor tickets en informatie ga naar de website www.jcipopup.nl.

Locatie

Werkplaats Boschwijk, Boswijklaan 44, (3941 ZN) in Doorn.