menu Sluit het hoofdmenu

Bartiméus Paasmarkt in Doorn

vindt plaats op: 
donderdag 29 maart 2018
Paaseieren

Op donderdag 29 maart van 10.00 - 15.00 uur is er bij werkplaats Boschwijk van Bartiméus weer de traditionele Paasmarkt. Deze Paasmarkt is inmiddels een begrip in de regio Utrechtse Heuvelrug. Wees welkom om alvast in paassfeer te komen!

Bezoekers kunnen op deze markt ambachtelijke producten kopen zoals zeep, kaarten, houten speelgoed, kunst, spekstenen, sieraden en nog veel meer. Ook zijn er veel lekkernijen te koop: overheerlijke stollen, koekjes, appeltaarten en nog veel meer.

Paasmarkt bij BartiméusGezellige sfeer

De traditionele Paasmarkt bij werkplaats Boschwijk staat bekend om haar gezellige sfeer en originele producten. De makers van de producten hebben een visuele- en soms ook verstandelijke beperking. Het maken van de producten vereist vakmanschap en geduld zoals bijvoorbeeld het prachtige houten speelgoed. De werknemers laten u dan ook graag de producten zien.

Kortom, lekker eten, mooie en originele producten en een Rad van Avontuur maken de Bartiméus Paasmarkt ook dit jaar weer compleet. De medewerkers ontmoeten u graag op donderdag 29 maart.
U komt toch ook?

Adres:

Werkplaats Boschwijk
Boswijklaan 44, Doorn
Telefoonnummer 0343 - 52 69 50

Werkplaats Boschwijk

Meer over de producten en mogelijkheden bij Werkplaats Boschwijk leest u hier