menu Sluit het hoofdmenu

Open Dag Zorgboulevard Rotterdam

vindt plaats op: 
zaterdag 21 mei 2016

Op 21 mei 2016 is de Zorgboulevard Rotterdam vijf jaar open. Dit wordt gevierd met een grootse Open Dag. Alle organisaties, winkeliers en overige instellingen op de Zorgboulevard openen tussen 11.00 en 15.00 uur hun deuren. Ook bij Bartiméus bent u welkom voor informatie en diverse activiteiten.

Zorgboulevard Rotterdam

Op de Zorgboulevard Rotterdam werken diverse organisaties en instellingen samen om u beter en sneller te kunnen helpen. Zodoende worden zorg, ondersteuning en begeleiding optimaal afgestemd op uw behoeften en situatie.
In het kader van het vijfjarig bestaan organiseert de Zorgboulevard Rotterdam nu een Open Dag. Alle organisaties op de Zorgboulevard hebben hun best gedaan om voor u interessante activiteiten, rondleidingen en acties samen te stellen. De dag wordt officieel geopend door voormalig topatlete Nellie Cooman.

Bartiméus

Ook Bartiméus opent haar deuren. Bent u benieuwd hoe het is om blind te gamen of een parcours te lopen? Wilt u weten hoe uw neus scoort op de reuktest? Of ontvangt u graag meer informatie over bijvoorbeeld (lees)hulpmiddelen? Dan ben u tussen 11.00 en 15.00 uur van harte welkom bij Bartiméus op de Zorgboulevard Rotterdam.

Meer informatie kunt u vinden op de website van de Zorgboulevard Rotterdam of via de poster van de Open Dag.

Datum: 21 mei van 11.00 tot 15.00 uur
Locatie: Zorgboulevard Rotterdam, Maasstadweg 150, Gebouw 5, 3971 DZ Rotterdam