menu Sluit het hoofdmenu

Ontmoetingsochtend Deventer in teken van ontstressen

vindt plaats op: 
vrijdag 25 september 2015
Koffie staat klaar tijdens ontmoetingsochtend Bartiméus in Deventer

Vrijdag 25 september organiseert Bartiméus opnieuw een ontmoetingsochtend voor mensen met een visuele beperking. Dit keer staat ‘De kunst van het ontstressen’ (mindfulness) centraal. Wilt u in contact komen met anderen die net als u zichtproblemen hebben en heeft u behoefte aan het delen van ervaringen en tips, kom dan zeker langs. U bent welkom tussen 10.00 - 12.00 uur bij Bartiméus in Deventer. Toegang gratis!

Onder genot van een kop koffie kunt u kennis maken met Mindfulness. Op mindfulness gebaseerde behandelingen staan tegenwoordig steeds meer in de belangstelling. Mindfulness blijkt effectief te zijn in de behandeling van angst, stress en pijn. Ook mensen met een visuele beperking hebben baat bij op mindfulness gebaseerde behandeling.
Maar daarnaast kunt u deze ochtend ook nieuwe contacten opdoen en een platform vinden voor het delen van uw vragen en tips.

Hulpmiddelen uitproberen

U kunt deze ochtend op de Bartiméus locatie ook diverse handige hulpmiddelen vrijblijvend uitproberen. We hebben kennis en informatie beschikbaar die mogelijk handig voor u kan zijn. U bent vrij om binnen te lopen en hier gebruik van te maken.

Voor meer informatie kunt u bellen naar Bartiméus in Deventer, telefoon 0570 - 66 18 00 (vraag naar Sanne van Eijndhoven of Maria Jelijs) of stuur een mail naar seijndhoven@bartimeus.nl.

Locatie
Pikeursbaan 15
7411 GT Deventer (routebeschrijving)