menu Sluit het hoofdmenu

Ontmoetingsochtend bij Bartiméus in Deventer

vindt plaats op: 
vrijdag 29 mei 2015
Afbeelding: bespreking aan tafel

Vanaf vrijdag 29 mei organiseert Bartiméus maandelijks een ontmoetingsochtend voor mensen die een visuele beperking hebben. Wilt u in contact komen met anderen die net als u zichtproblemen hebben en heeft u behoefte aan het delen van uw ervaringen en tips, kom dan eens langs. U bent van harte welkom tussen 10.00 - 12.00 uur aan de Pikeursbaan 15 in Deventer.

De ontmoetingsochtenden hebben geen vooraf opgesteld programma. Het is de bedoeling dat u, onder het genot van een kop koffie, nieuwe contacten op kunt doen en een platform vindt voor het delen van vragen en tips. Ook zijn er een aantal ervaringsdeskundigen van Bartiméus aanwezig waarmee u in gesprek kunt gaan. 

Op de locatie van Bartiméus zijn veel hulpmiddelen die u vrijblijvend kunt bekijken en er is veel kennis en informatie aanwezig die mogelijk voor u handig is. 

Toegang gratis

De toegang is gratis en u bent vrij om binnen te lopen. Bent u 29 mei niet in de gelegenheid om te komen? De tweede ontmoetingsochtend staat gepland op vrijdag 26 juni van 10.00 tot 12.00 uur in Deventer.

Locatie

Pikeursbaan 15
7411 GT Deventer (routebeschrijving)

Voor meer info kunt u bellen naar Bartiméus, 0570 - 66 18 00 (vraag naar Erna Drost of Maria Jelijs) of stuur een mail naar mjelijs@bartimeus.nl