menu Sluit het hoofdmenu

Ontmoetingsmiddag blinde en slechtziende ouders

vindt plaats op: 
zaterdag 25 januari 2020
logo ouders met een visuele beperking

Ben je blind of slechtziend en heb je kinderen, of verwacht je je eerste kind? Dan ben je van harte uitgenodigd voor de allereerste middag die Bartiméus organiseert voor ouders met een visuele beperking, een live ontmoeting voortkomend uit de Facebookgroep 'VIP Ouders'. Ook ouders die geen cliënt zijn van Bartiméus of geen lid van de Facebookgroep zijn van harte welkom. Aanmelden kan tot 18 januari.

De middag staat geheel in het teken van elkaar ontmoeten en ervaringen delen. In ongedwongen sfeer met elkaar bespreken wat ouderschap nu eigenlijk betekent voor jezelf, je gezin en je omgeving. Daarnaast is er een optreden van Charlotte Glorie, artiest en ervaringsdeskundige.

Initiatief en organisatie liggen bij Bartiméus en VIP Ouders op Facebook. Dit is een besloten groep waarin ouders online vragen en ervaringen uitwisselen.

Voor koffie, thee en iets lekkers wordt gezorgd. Kortom, het belooft een gezellige, fijne en muzikale middag te worden met een afwisselend, interessant programma. Vanwege de kosten voor de locatie en de optredens vragen we een bijdrage van 10,00 euro per persoon.

Wanneer en waar?

Datum: zaterdag 25 januari 2020

Locatie: locatie direct bij station Utrecht Centraal (gegevens volgen na aanmelding)

Tijd: inloop om 13.30, start om 13.45 uur. Einde programma om 16.15, uitloop tot 16.30 uur.

Entree: 10,00 euro, te voldoen via een tikkie of contant.

Aanmelden

Meld u nu aan. Stuur voor 18 januari 2020 een mailtje naar vipouders@bartimeus.nl of pbderuijter@gmail.com

Vermeld je naam, e-mailadres, mobiele nummer, hoeveel kinderen je hebt, of je een geleidehond meeneemt en wat je het leukst lijkt aan deze middag.

Je ontvangt dan zo spoedig mogelijk meer info en details.

Let op: het aantal plaatsen is beperkt. Voor de gastenlijst houden we de volgorde van aanmelding aan. Vol = vol, maar bij voldoende animo komt er wellicht een vervolg/herhaling.

De middag is uitsluitend bedoeld voor blinde of slechtziende ouders.

Meer info

Heb je vragen, mail dan gerust. Stuur een e-mail naar vipouders@bartimeus.nl

Voor ouders die dieper op bepaalde onderwerpen in willen gaan, biedt Bartiméus gespecialiseerde ondersteuning en training voor (aankomende) ouders met een visuele beperking. Deze training is gebaseerd op ruime praktijkervaring en eerder onderzoek onder slechtziende en blinde ouders naar hun vragen en behoefte als (aankomend) vader/moeder/individu en de opvoeding en rol als partner. Meer informatie over deze training leest u hier en is uiteraard beschikbaar op de ontmoetingsmiddag 25 januari.