menu Sluit het hoofdmenu

Ontmoeting voor slechtzienden bij Bartiméus in Deventer

vindt plaats op: 
vrijdag 27 november 2015
Kopjes koffie

Vrijdag 27 november organiseert Bartiméus opnieuw een ontmoetingsochtend voor mensen die een visuele beperking hebben. Wilt u in contact komen met anderen die net als u zichtproblemen hebben en heeft u behoefte aan het delen van ervaringen en tips, kom dan eens langs. U bent van harte welkom tussen 10.00 - 12.00 uur aan de Pikeursbaan 15 in Deventer. Toegang gratis!

Deze ontmoetingsochtend heeft als thema 'Sport en beweging'. Er zijn diverse takken van sport die goed te beoefenen zijn voor mensen die slechtziend of blind zijn. Het is belangrijk dat ook mensen met een beperking aan een vorm van sport en beweging doen om fysiek en mentaal gezond te blijven. Deelnemen aan een sport levert vaak ook weer sociale contacten op.

Kopje koffie

Daarnaast zijn de ontmoetingsochtenden ervoor bedoeld dat u, onder het genot van een kop koffie, nieuwe mensen ontmoet en een platform vindt voor het delen van vragen en tips. Ook is er een aantal ervaringsdeskundigen van Bartiméus aanwezig waarmee u in gesprek kunt gaan

Op de locatie van Bartiméus zijn diverse handige hulpmiddelen voorhanden die u vrijblijvend kunt uitproberen. Daarnaast stellen we kennis en informatie beschikbaar waar u gebruik van kunt maken.

Binnenlopen

De toegang is gratis en u bent vrij om binnen te lopen.

Locatie
Pikeursbaan 15
7411 GT Deventer

Voor meer informatie kunt u bellen naar Bartiméus, telefoon 0570 - 66 18 00 (vraag naar Sanne Eijndhoven of Arash Hatamy) of stuur een mail naar seijndhoven@bartimeus.nl.