menu Sluit het hoofdmenu

Ontmoeting voor slechtziende mensen bij Bartiméus in Deventer

vindt plaats op: 
vrijdag 28 augustus 2015
bespreking aan tafel

Vrijdag 28 augustus organiseert Bartiméus opnieuw een ontmoetingsochtend voor mensen die een visuele beperking hebben. Wilt u in contact komen met anderen die net als u zichtproblemen hebben en heeft u behoefte aan het delen van ervaringen en tips, kom dan langs. U bent van harte welkom tussen 10.00 - 12.00 uur aan de Pikeursbaan 15 in Deventer. Toegang gratis!

Tablets en smartphones

Deze ontmoetingsochtend heeft als thema 'Tablets en smartphones'. We gaan in gesprek over de mogelijkheden die deze middelen kunnen bieden. Ook kunt u, onder het genot van een kop koffie, nieuwe contacten op kunt doen en een platform vinden voor het delen van vragen en tips. Daarnaast is er een aantal ervaringsdeskundigen van Bartiméus aanwezig waarmee u in gesprek kunt gaan.

Op de locatie van Bartiméus zijn diverse handige hulpmiddelen voorhanden die u vrijblijvend kunt uitproberen. Daarnaast is er kennis en informatie beschikbaar die mogelijk handig voor u is.

De toegang is gratis en u bent vrij om binnen te lopen! Welkom.

Locatie

Pikeursbaan 15
7411 GT Deventer

Voor meer informatie kunt u bellen naar Bartiméus, telefoon 0570 - 66 18 00 (vraag naar Erna Drost of Maria Jelijs) of stuur een mail.