menu Sluit het hoofdmenu

Ontmoeting slechtzienden bij Bartiméus in Deventer

vindt plaats op: 
donderdag 28 januari 2016

Donderdag 28 januari organiseert Bartiméus opnieuw een ontmoetingsochtend voor mensen die een visuele beperking hebben. Wilt u in contact komen met anderen die net als u zichtproblemen hebben en heeft u behoefte aan het delen van ervaringen en tips, kom dan eens langs. U bent van harte welkom van 10.00 - 12.00 uur aan de Pikeursbaan 15 in Deventer. De toegang is gratis!

Het thema van deze ontmoetingsochtend is 'Iedereen kan lezen'. Er zijn diverse mogelijkheden voor mensen met een visuele beperking om nog te genieten van een goed boek, tijdschrift of krant. Het is van groot belang dat ook mensen met een beperking op verschillende manieren deze informatie tot zich kunnen nemen en daardoor nog beter kunnen participeren in de maatschappij. Gelukkig biedt de huidige stand van de techniek ons steeds meer mogelijkheden voor informatie op maat. Samen met ervaringsdeskundigen kunt u dit ‘nieuwe lezen’ beleven. Op de locatie van Bartiméus zijn diverse handige hulpmiddelen voorhanden die u vrijblijvend kunt uitproberen. Daarnaast is er kennis en informatie beschikbaar die mogelijk handig voor u is. Het delen van vragen en tips neemt op deze ochtend een belangrijke plaats in. De koffie staat klaar!

Voor meer informatie kunt u bellen naar Bartiméus, telefoon 0570 - 66 18 00 (vraag naar Sanne Eijndhoven of Rob Kolner), of een e-mail sturen naar: seijndhoven@bartimeus.nl.