menu Sluit het hoofdmenu

Online voorlichting REA College voor onderwijsmedewerkers

vindt plaats op: 
dinsdag 8 juni 2021

Dinsdag 8 juni a.s. vindt er online voorlichting plaats speciaal voor onderwijsmedewerkers. De voorlichting wordt georganiseerd voor locaties van het REA College te Utrecht, Ermelo en Apeldoorn.

Het REA College biedt passende scholingstrajecten aan voor jongeren met beperking die zijn uitgevallen of dreigen uit te vallen in regulier onderwijs. Redenen hiervoor kunnen divers zijn en spelen op meerdere gebieden. Het REA College is een uitstekende plek voor deze jongeren om onderwijs op maat te volgen met als doel het vinden van een passende baan.

Tijden

Aanvang: 14.30 uur
Duur: ongeveer 1 uur

Programma

  • Presentatie over mogelijkheden bij het REA College
  • Ervaringsverhaal van een cursist
  • Ruimte voor het stellen van vragen

Aanmelden

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar voorlichtingbartimeus@reacollege.nl met als titel ‘Voorlichting 8 juni’. Om de voorlichting overzichtelijk te houden hanteren we een maximum aantal deelnemers. Tijdig aanmelden is gewenst!
Na aanmelding ontvangt u een week voor de bijeenkomst een link naar de online voorlichtingsbijeenkomst en op de dag van de bijeenkomst ontvangt u een reminder.

Nieuwsgierig en nu al meer lezen over het REA College? Bezoek en lees verder op onze pagina over het REA College

Dit is een online voorlichting voor onderwijsmedewerkers. Bent u betrokken vanuit een gemeente of als cursist en wilt u ook een online voorlichting volgen? Dat kan. Stuurt u dan een e-mail naar voorlichtingbartimeus@reacollege.nl met als titel ‘Voorlichting gemeente’ of ‘Voorlichting cursisten’ en uw gegevens. Wij houden u vervolgens op de hoogte van voorlichtingsevenementen voor u.

Onze dienstverlening valt onder de Participatiewet en wordt vergoed vanuit een subsidieregeling met UWV, gemeenten en REA College.