menu Sluit het hoofdmenu

Online voorlichting REA College voor cursisten

vindt plaats op: 
dinsdag 8 februari 2022
5 jongeren naast elkaar kijkend in camera

Wil je graag een vak leren of studeren, maar lukt dat niet binnen het reguliere (beroeps)onderwijs? Dan maakt REA College er werk van. Bij REA College Bartiméus krijgen jongeren (onder andere met een visuele beperking) scholing, training, coaching en begeleiding. Ontdek of dit bij jou past!

Op dinsdag 8 februari a.s. vindt er weer een online voorlichting voor cursisten plaats. Van 14.30 uur tot en met ongeveer 15.30 uur is er een presentatie over jouw mogelijkheden en aansluitend kun je al je vragen stellen.

Programma

  • Een presentatie over jouw mogelijkheden bij REA College
  • Ruimte voor al je vragen

Meld je nu aan!

Om de voorlichting overzichtelijk te houden hanteren we een maximaal aantal deelnemers dus meld je op tijd aan. De online voorlichting wordt gegeven via Teams. 

Stuur een e-mail naar: voorlichtingbartimeus@reacollege.nl . Vermelding in het onderwerp svp: 'Voorlichting 8 februari' en in het bericht je naam en of je specifieke vragen hebt.

Ben je aangemeld? 

Dan krijg je in de week voor de voorlichting een link naar de online voorlichtingsbijeenkomst.

Op de dag van de bijeenkomst ontvang je een reminder.

Nieuwsgierig?

Wil je alvast meer over REA College lezen? Kijk op www.reacollege.nl. Of lees het verhaal van ICT-er Ian, die na de Route-Educatie-Arbeid van het REA College een mooie baan vond.

De scholingstrajecten van REA College voor jongeren met een visuele beperking worden verzorgd op de REA vestigingen in Utrecht, Ermelo en Apeldoorn.  

Tot op de online voorlichting!

Voorlichting voor gemeenten en scholen

Dit is een online voorlichting voor cursisten. Bent u betrokken vanuit een gemeente of het onderwijs en wilt u ook een online voorlichting volgen? Dat kan. Stuurt u dan een mail naar voorlichtingbartimeus@reacollege.nl met als titel ‘voorlichting gemeente’ of ‘voorlichting scholen’ en uw gegevens. U ontvangt dan informatie over de komende voorlichtingsevenementen.

De dienstverlening van REA College valt onder de Participatiewet. De scholingstrajecten naar werk worden vergoed vanuit een subsidieregeling van UWV in samenwerking met gemeenten.