menu Sluit het hoofdmenu

Muzikale bijeenkomst voor blinden en slechtzienden

vindt plaats op: 
maandag 18 januari 2016

Bartiméus organiseert in samenwerking met de Vrijwillige Thuiszorg voor mantelzorgers en vrijwilligerszorg een ontmoeting voor blinden en slechtzienden. De bijeenkomst wordt gehouden op maandag 18 januari in Nijverdal en staat in het teken van ontmoeting, inspiratie en muzikale nostalgie. Welzijnscoach Leonie Oldemaat is aanwezig om muziekherinneringen te delen.

Muziekherinneringen

Tijdens de bijeenkomst gaat Leonie Oldemaat op een interactieve manier met u in gesprek over muziekherinneringen. U krijgt de ruimte om een geluidsfragment te laten horen waar u dierbare herinneringen aan heeft, waarna het gesprek wordt aangegaan over wat het muziekstuk met u doet. Wilt u voor de bijeenkomst zelf een cd meenemen uw bijzondere fragment op staat?

U kunt zich voor de bijeenkomst aanmelden bij Jacqueline Broekhoef, per mail via jbroekhof@vrijwilligethuiszorg.nl of telefonisch via 0548 - 638830.

Datum: maandag 18 januari van 10.00 uur tot 13.30 uur.
Locatie: Socioruimte Bendien Smitshof, Bendien Smitshof 38 in Nijverdal.
Kosten: gratis. De kosten voor koffie en thee zijn € 0,70 per kopje. Er is een mogelijkheid tot lunch, waarbij de kosten worden verdeeld over het aantal gasten.

Meer informatie over Leonie Oldemaat kunt u vinden op Facebook.