menu Sluit het hoofdmenu

Multisportdag voor mensen met visuele beperking

vindt plaats op: 
zondag 23 juni 2019
blindenvoetbal

Op zondag 23 juni 2019 vindt in Amsterdam de eerste Multisportdag speciaal voor mensen met een visuele beperking plaats. Bij sportclub Only Friends kun je op een prachtige sportlocatie van 10.00 tot 16.00 uur meerdere sporten uitproberen. Sportverenigingen krijgen inzicht in wat sporten met een visuele beperking inhoudt en welke (kleine) aanpassingen soms nodig zijn om iemand te ondersteunen. De dag wordt gefinancierd door het Bartiméus Fonds.

Het belooft een dag vol sport en plezier te worden voor kinderen en volwassenen. De sporten die uitgeprobeerd kunnen worden zijn een mix van teamsporten en individuele sporten, handicapspecifieke sporten en reguliere sporten. Eén van de aanwezige sporten zal blindenvoetbal zijn. 

Locatie

Sportclub Only Friends, Beemsterstraat in Amsterdam

Inschrijven

Na afloop zal Gehandicaptensport Nederland de deelnemers ondersteunen met het vinden van een geschikte sportvereniging in de buurt, zodat deelnemers geholpen worden om verder te sporten. Deelname is gratis. Interesse? Inschrijven kan hier. Het is ook mogelijk om je telefonisch aan te melden via het nummer: 030 307 78 90.

Op bartimeus.nl lees je meer over sporten en bewegen met een visuele beperking.