menu Sluit het hoofdmenu

Maandelijkse Ontmoetingsochtend in Deventer

vindt plaats op: 
vrijdag 23 oktober 2015
Ontmoetingsochtend in Deventer

Maandelijks organiseert Bartiméus een ontmoetingsochtend voor mensen met een visuele beperking (ook partners e.a. zijn welkom). Wilt u in contact komen met anderen die net als u zichtproblemen hebben? Heeft u behoefte aan het delen van uw ervaringen, kom dan eens langs. Vrijdag 23 oktober tussen 10.00 - 12.00 uur bij Bartiméus in Deventer. Ervaringsdeskundigen van Bartiméus zijn aanwezig om al uw vragen te beantwoorden. Toegang gratis!

Het thema is deze keer 'Familie-ochtend'. Tijdens de bijeenkomst willen we de omgeving (u kunt hierbij denken aan uw familie, vrienden, naasten, verzorgenden) inzicht geven in de gevolgen van een visuele beperking in het dagelijks leven. Na afloop worden ervaringen uitgewisseld. U kunt deze morgen, onder het genot van een kopje koffie, nieuwe contacten opdoen en een platform vinden voor het delen van uw vragen en tips.

Zelfstandig blijven

Op de locatie van Bartiméus zijn diverse handige hulpmiddelen aanwezig die u vrijblijvend kunt uitproberen en er is veel kennis en informatie voorhanden over wat Bartiméus verder voor u kan betekenen.

Locatie

Pikeursbaan 15 (4e verdieping)
7411 GT Deventer (routebeschrijving)

Van harte welkom, u hoeft zich van te voren niet aan te melden!