menu Sluit het hoofdmenu

liever thuis! Eindhoven: 3 dagen lang

vindt plaats op: 
donderdag 26 november 2015
liever thuis beurs Eindhoven

Op liever thuis! Eindhoven maakt u kennis met een grote groep van aanbieders die u laten zien wat er allemaal mogelijk is om comfortabel, veilig en met plezier thuis te blijven wonen. Of u nu komt kijken voor uzelf, voor uw ouders of juist vanuit een professioneel oogpunt de beurs bezoekt. Deelnemers staan voor u klaar met een uitgebreid en maatwerkadvies. Maak ook kennis met het team van Bartiméus. Zij kunnen u alles vertellen over zo zelfstandig mogelijk leven met een visuele beperking.

Het aanbod van stands is enorm divers, van domotica tot gezonde voeding en van medicijnhorloges tot badkamers met comfort. Ziet u steeds minder en wilt u weten wat er dan mogelijk is? Kom dan naar de stand van Bartiméus.

Bartiméus-stand

In de stand van Bartiméus kunt u terecht voor vragen over onderzoek en revalidatie. Onze professionals beantwoorden graag al uw vragen over de diverse mogelijkheden om met een visuele beperking zo zelfstandig mogelijk te kunnen leven!

Locatie
Beursgebouw Eindhoven
Lardionoisstraat 8 (5611 ZZ)  

Het Beursgebouw ligt naast het NS- en het centraal busstation van Eindhoven, midden in het centrum van de stad. Op slechts 3 minuten lopen vanaf het station, bereikt u Beursgebouw Eindhoven.

De beurs is dagelijks geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. Gratis toegang bij inlevering van een coupon, uitnodiging of vooraanmelding via de website. Anders € 5,00 aan de deur.
Vraag nu direct uw gratis toegangskaartje aan!