menu Sluit het hoofdmenu

LEEF event MartinaPlaza Groningen: ontspannen, puur, actief en gezond

vindt plaats op: 
zaterdag 29 september 2018
Logo LEEF event

Op zaterdag 29 en zondag 30 september is het LEEF event in MartiniPlaza Groningen. LEEF staat in het teken van gezond, actief, ontspannen en puur eten. Ook dit jaar staat Bartiméus er! Wees welkom in ons 'Ontmoetings Café' waar u op bijzondere wijze kunt ervaren wat het betekent om slecht of niet te kunnen zien. Wat doet het met uw kijken en uw smaak wanneer u niet weet hoe ons Café eruit ziet en of er andere gasten zijn. Kom en ervaar dit onder het genot van een drankje én een ontspannen gesprek.

Wat gaat u beleven?

Bezoekers krijgen bij de entree van ons 'Ontmoetings Café' een zogenaamde 'ervaringsbril' op om vervolgens onder het genot van een drankje in gesprek te gaan met de andere gasten. Op deze ludieke manier willen we u laten ervaren wat het betekent om slechtziend of blind te zijn én wat voor een impact dit al heeft op de kleine simpele dingen in het leven.

Daarbij geven onze medewerkers de bezoekers informatie over de diverse vormen van slechtziendheid en de mogelijkheden van ondersteuning bij Bartiméus. Op deze wijze hopen we dat mensen in Noord NL die problemen hebben met zien ons weten te vinden en zo de juiste ondersteuning kunnen krijgen.

Bartiméus wil er toe doen: oog veur meugelkheden

Bartiméus wil een bijdrage leveren aan een goed leven voor mensen die slechtziend of blind zijn, zodat zij het leven kunnen leiden dat bij hen past.

Kijk voor meer info over het LEEF event op de website leefevent.nl (powered by Gezondheid&Co).