menu Sluit het hoofdmenu

Lang zult u wonen-beurs in Zwolle

vindt plaats op: 
vrijdag 30 oktober 2015
Lang zult u wonen-beurs in Zwolle

Mensen bereiken een steeds hogere leeftijd en blijven langer zelfstandig wonen. Maar daarvoor moeten woningen, zorg en dienstverlening natuurlijk wel toekomstbestendig zijn. Op vrijdag 30 oktober organiseert de gemeente Zwolle een beurs voor (toekomstige) ouderen in Zwolle die meer willen weten over 'Langer zelfstandig blijven wonen'. Ook Bartiméus, de landelijke specialist op het gebied van visuele beperkingen, is aanwezig met een stand. Toegang gratis.

Op de beurs treft u verschillende lokale bedrijven die u daarbij kunnen helpen. Denk aan de installateur, aannemer, architect, zorgverlener of leverancier van (hulp)middelen voor toekomstbestendig wonen. Benieuwd naar de mogelijkheden van domotica, zorgverlening of verbouwing? Ondernemers en maatschappelijke organisaties staan u graag te woord.

Zelfstandig leven

Bartiméus wil een bijdrage leveren aan een goed leven voor mensen die slechtziend of blind zijn. Laat u in de stand informeren over de vele mogelijkheden om zo zelfstandig mogelijk te kunnen leven.

De beurs wordt georganiseerd door de gezamenlijke Zwolse ouderenbonden, welzijnsorganisatie WijZ, gemeente Zwolle en Lang zult u wonen.

Locatie

Partycentrum De nieuwe Bierton
Adres: Schellerbergweg 17 in Zwolle
Openingstijd: 11.00 - 17.00 uur