menu Sluit het hoofdmenu

Lang zult u Wonen beurs: Nationale Ouderendag in Echten

vindt plaats op: 
zaterdag 6 oktober 2018

Stichting Ouderendag de Wolden organiseert op zaterdag 6 oktober de tweede editie van de Nationale Ouderendag beurs. De aftrap van de provinciale campagne ‘Lang zult u wonen’ zal plaatsvinden tijdens deze Ouderendag. Lang zult u wonen is een campagne gericht op het toekomstbestendig maken van een woning. Zo blijft de woning geschikt voor inwoners om in te wonen, ook als de omstandigheden veranderen. Wordt iemand bijvoorbeeld slecht te been door ouderdom of een ziekte.

Een woning kan aangepast worden zodat de bewoner(s) langer zelfstandig in zijn vertrouwde omgeving en buurt kan blijven wonen. Ook aanpassingen om de woning duurzamer te maken, zorgen ervoor dat de woning meer toekomstbestendig is. En dus prettig om in te blijven wonen. Dit jaar wordt er samen gewerkt met het Nationaal Ouderenfonds.

Op de nieuwjaarsbijeenkomst van de gemeente in januari 2018 won de Stichting Ouderendag ook de prijs van het Raspaard, de prijs voor het beste maatschappelijke initiatief in De Wolden.

Bezoek de stand van Bartiméus en maak kennis met onze professional Piet Strijker. Hij vertelt u graag over de mogelijkheden wat Bartiméus voor u kan betekenen, zodat u het leven kunt leiden dat bij u past.

Datum: zaterdag 6 oktober 2018
Locatie: Gasterij De MolenHoeve, Echtenseweg 15 in Hoogeveen/Echten.
De beurs is open 10.00 uur tot ±16.00 uur.
 
Toegang is gratis!