menu Sluit het hoofdmenu

Kunstroute Bartiméus Doorn

vindt plaats op: 
zondag 3 oktober 2021
man in rolstoel voelt aan kunstwerk in theetuin bartimeus

Iedereen is op zondagmiddag 3 oktober van harte welkom om samen met onze bewoners een Kunstroute te wandelen. Op het terrein van Bartiméus in Doorn is een gratis audiotour uitgestippeld langs kunstobjecten van diverse kunstenaars en van cliënten. Bij elke creatie is er een korte uitleg te beluisteren.

Vanaf 13.30 uur is iedereen welkom aan de Oude Arnhemse Bovenweg 3 in Doorn. De start is bij Dorpshuis Roos op het Plein en de route eindigt bij de Historische Theetuin. De winkel ’t Ogenblikje aan het Plein is speciaal voor deze middag geopend. Hier kunt u producten kopen die gemaakt zijn door cliënten van de dagbestedingslocaties van Bartiméus. 

Bij de Kunstroute is ook kunstenares Mascha Bossuyt aanwezig met bijzondere, voelbare kunstwerken. Deze zijn genomineerd voor de Elisabeth van Thuringenprijs. Dit is een stimuleringsprijs voor kunst in de zorg.

Zowel Dorpshuis Roos (open vanaf 11.00 tot 16.30 uur) als het theehuis in de Historische Theetuin (open van 12.30 tot 16.30 uur) zijn op 3 oktober geopend voor een versnapering.