menu Sluit het hoofdmenu

Kom naar Vegro Gezondheidsdag!

vindt plaats op: 
dinsdag 30 juni 2015
Gezondheid

Op dinsdag 30 juni zijn belangstellenden tussen 10.00 - 15.00 uur welkom op de Vegro Gezondheidsdag. Deze dag vindt plaats op meerdere locaties van Vegro Thuiszorgwinkels in Noord en Oost NL, waaronder Hengelo, Deventer en Enschede. Tijdens deze dag kan iedereen in de thuiszorgwinkels terecht voor vragen op het gebied van gezondheid, zijn er diverse zorgorganisaties aanwezig en kunt u gratis gezondheidschecks laten doen. Ook Bartiméus is erbij!

Onze professionals staan voor u klaar in de stand van Bartiméus waar ze u uitgebreid kunnen informeren over de mogelijkheden van een zo zelfstandig mogelijk leven met een visuele beperking. Maar wilt u weten wat Bartiméus persoonlijk voor ú kan betekenen, hoe u zich aan kunt melden en hoe de vergoeding werkt, dan bent u ook bij expertise-organisatie Bartiméus aan het juiste adres. In Hengelo treft u onze collega Maria Jelijs in de stand aan, in Enschede Anne Bronzewijker en in Deventer Jacqueline Koelewijn en Susan Bonnecroy.

Wij ontmoeten u graag!

Logop VegroAdressen

  • Koggeschip 202 in Deventer
  • Boulevard 1945 335 in Enschede
  • Oldenzaalsestraat 51 in Hengelo

LET WEL: de deelnemende partijen verschillen per winkel!

Ook voor uitgebreid advies en informatie op het gebied van hulpmiddelen kunnen bezoekers terecht tijdens de Gezondheidsdag. Kijk voor meer informatie of het programma van de andere Thuiszorgwinkels op de website van Vegro of bel naar 0800 - 2 88 77 66 (gratis).