menu Sluit het hoofdmenu

Kom naar Scribit beschrijf-feestje in Zeist

vindt plaats op: 
zaterdag 25 augustus 2018

Scribit is een innovatief nieuw platform waarmee online video’s toegankelijk worden gemaakt voor mensen met een visuele beperking. Door audiodescriptie toe te voegen kunnen mensen die blind of slechtziend zijn toch de hele video meebeleven. Audiodescriptie is beeldbeschrijving die wordt voorgelezen tussen de gesprekken door. Zo hoor je toch dat iemand een boos gezicht trekt, of dat de panda net heel onhandig uit een boom viel. Doe mee en kom naar het Scribit-beschrijffeestje op zaterdag 25 augustus bij Bartiméus in Zeist.

Kom ook!

Scribit oogScribit is een geweldige nieuwe tool die de wereld voor mensen met een visuele beperking een beetje groter maakt. Daar kun jij ook aan bijdragen door met ons een paar mooie beeldbeschrijvingen te komen maken. Na een korte uitleg kun je meteen aan de slag.

Je bent van harte welkom op zaterdag 25 augustus! Om 10.00 uur gaan we van start op het terrein van Bartiméus in Zeist. We maken er samen een leuk feestje van en sluiten af met een lunch met een Italiaans tintje (einde programma is om 14.00 uur). Wil je graag komen maar heb je geen oppas voor je kind? Laat het ons weten dan zorgen we samen voor een goede oplossing.

Geef je op

Iedereen die interesse heeft in het toegankelijk maken van video's is welkom, dus stuur deze uitnodiging gerust door. Geef je wel op tijd op, want er is beperkt plek. Stuur een mail met je naam, leeftijd en telefoonnummer om je aan te melden naar info@scribit.tv

Wij sturen je vooraf een bevestiging met een routebeschrijving.

Ik kom naar Scribit en ik neem mee...

Een laptop (geen iPad of tablet) en koptelefoon. Heb je deze niet? Laat het even weten dan zorgen wij ervoor.

Logo Bartiméus Sonneheerdt