menu Sluit het hoofdmenu

InZicht Ontmoetingsdag 2016

vindt plaats op: 
donderdag 18 februari 2016
Verschillende ogen - InZicht Ontmoetingsdag 2016

Het ZonMw-programma InZicht organiseert een ontmoetingsdag voor onderzoekers en professionals in de zorg. De bijeenkomst wordt gehouden op donderdag 18 februari 2016 bij Bartiméus in Ermelo. Deze Ontmoetingsdag heeft als centraal thema 'Verbeteren van implementatie'. De inschrijving voor deze dag is gesloten.

Het ochtendprogramma bestaat uit een plenair programma. Tijdens het middagprogramma kunt u kiezen uit verschillende interessante workshops die aansluiten bij het thema van de dag. Invulling van de lezingen en sprekers kunt u binnenkort vinden op deze site en die van Visio, Robert Coppes en de InZichtpagina van ZonMw.

De ontmoetingsdag duurt van 10.00 tot 17.00 uur en deelname is gratis.

Locatie: Bartiméus/Proson, Paul Krügerweg 43 (3851 ZH) in Ermelo.

Logo ZonMwInZicht

Stichting InZicht is in 1998 opgericht om het wetenschappelijk onderzoek naar de zorg, arbeid, onderwijs en revalidatie voor mensen met een visuele beperking te stimuleren. Daarnaast beoogt InZicht het wetenschappelijk onderzoek beter aan te laten sluiten op vragen uit de praktijk. De Stichting is opgericht door een aantal (zorg)instellingen, die werkzaam zijn voor mensen met een visuele beperking.