menu Sluit het hoofdmenu

Inspiratiemeeting Oog en Oor voor talent in Eindhoven: VERPLAATST naar voorjaar 2016!

vindt plaats op: 
zaterdag 26 september 2015
Inspiratiemeeting Oog en Oor voor Talent

Meepraten over een betere ondersteuning aan mensen met een visuele en auditieve beperking? Uw ideale plaatje? Bartiméus en Libra Revalidatie & Audiologie nodigen u uit voor een Inspiratiemeeting op zaterdag 26 september. U kunt onder andere meedoen aan een ‘Presentatie PEP’, waarbij het accent ligt op uw persoonlijke presentatie. Ook een workshop ‘Hulpmiddelen voor mensen met een dubbele zintuiglijke beperking’ kunt u bijwonen. U bent van harte welkom!

De bijeenkomst is bedoeld voor mensen met een verworven visuele en auditieve beperking, hun partners en familie én voor collega’s/professionals op dit gebied. De meeting staat geheel in het teken van kansen, mogelijkheden en inspiratie opdoen.

PEP - Persoonlijke Effectieve Presentatie

Ziet u er graag goed uit? Tijdens PEP gaan we aan de slag met vragen als wat voor indruk maak je? Hoe zien anderen jou? Straal je uit wat je uit wilt stralen? Kortom, een boeiend, gezellig en leerzaam moment waarbij uw persoonlijke en succesvolle presentatie centraal staat.

Bartiméus ziet mogelijkheden

Tijdens het programma is er ook gelegenheid om vragen te stellen of advies te vragen aan de professionals van het Bartiméus Expertisecentrum Doofblindheid. Zij kijken graag - samen met u - naar mogelijkheden om zo zelfstandig en prettig mogelijk te kunnen leven.

Aanmelden

Inspiratie opdoen en mensen ontmoeten waarmee je persoonlijke ervaringen kunt delen? Dan is deze meeting beslist wat voor u. Aanmelden kan per mail via Bartiméus medewerker Gerda van Dokkumburg.

Campagne Oog en Oor voor TalentPraktische info

Locatie: Audiologisch Centrum Eindhoven (Torenallee 20, 5616 LW);
Tijdstip: 10.00 – 13.00 uur (incl. koffie/thee met lekkers);
Deelname: gratis;
Deze Inspiratiemeeting wordt georganiseerd door het Bartiméus Expertisecentrum Doofblindheid in Doorn in het kader van de landelijke campagne Oog en Oor voor Talent.

Tot ziens!

P.S. Indien je gebruik wilt maken van een gebarentolk, vragen wij je deze zelf te regelen.