menu Sluit het hoofdmenu

Inspiratiemeeting bij Bartiméus in Rotterdam op 6 juni

vindt plaats op: 
zaterdag 6 juni 2015
Afbeelding: logo oog en oor voor talent

Kom, doe inspiratie op en draag bij aan een betere kwaliteit van je leven! Bartiméus organiseert samen met mensen met het syndroom van Usher inspiratiemeetings op drie locaties in het land. De ontmoetingen zijn bedoeld voor mensen met een verworven visuele en auditieve beperking, hun partners én familie en voor collega's/professionals op het gebied van de verworven visuele en auditieve beperking. De meetings staan geheel in het teken van kansen, mogelijkheden en inspiratie opdoen. Kom ook!

Thema: Afroditi Manolaki, een vlotte en ondernemende vrouw met het syndroom van Usher geven we deze dag het woord. De meeting staat geheel in het teken van kansen, mogelijkheden en inspiratie opdoen. Na de presentatie zal er ruimte zijn om ervaringen met elkaar uit te wisselen. De focus zal liggen op zelfstandigheid, hoe presenteer je jezelf naar de buitenwereld, hoe kun je je assertiever opstellen naar o.a. hulpverlenende instanties zoals ook Bartiméus?

Bartiméus ziet mogelijkheden

Tijdens het programma is er ook gelegenheid om vragen te stellen of advies te vragen aan de professionals van het Bartiméus Expertisecentrum Doofblindheid. Zij kijken graag - samen met u - naar mogelijkheden om zo zelfstandig en prettig mogelijk te kunnen leven.

Aanmelden

Laat u zich graag inspireren en vindt u het ook leuk om mensen te ontmoeten waarmee u persoonlijke ervaringen kunt delen? Dan is deze meeting iets voor u!
U kunt zich  aanmelden per email via Bartiméus medewerker gvdokkumburg@bartimeus.nl.

Praktische info

Locatie: Bartiméus in Rotterdam (routebeschrijving);
Tijdstip: van 13.00 - 16.00 uur (incl. koffie/thee met lekkers);
Deelname = gratis.
Deze meeting wordt georganiseerd door het Bartiméus Expertisecentrum Doofblindheid, gevestigd in Doorn.

U bent van harte welkom!

P.S. Indien u gebruik wilt maken van een gebarentolk, vragen wij u deze zelf te regelen.