menu Sluit het hoofdmenu

Informatiemiddag Mobiele telefonie in Deventer

vindt plaats op: 
woensdag 17 januari 2018
mobiele telefoons

Smartphones en apps bieden tal van mogelijkheden als u blind of slechtziend bent. Wilt u weten en ervaren wat dit voor uw zelfstandigheid kan betekenen, kom dan woensdag 17 januari naar de infomiddag bij Bartiméus in Deventer.

De informatiemiddag begint om 14.00 uur en duurt tot 17.30 uur. We bieden op deze middag uitleg en demonstratie, iedereen kan de apparatuur ter plekke uitproberen.

Van 15.30 tot 17.30 uur is er speciaal voor jongeren gelegenheid om vragen te stellen aan leeftijdsgenoten/ ervaringsdeskundigen.

De middag wordt verzorgd door onze specialisten en leveranciers Slechtziend.nl en World Wide Vision. Zij tonen zowel de nieuwste smartphones als ook de eenvoudige mobiele telefoons met beperkte functies.

Meld u aan voor de informatiemiddag mobiele telefonie

Locatie Bartiméus

Graag ontmoeten wij u op 17 januari aanstaande op onze locatie Deventer, u bent van harte welkom! Adres Bartiméus Deventer: Mr HF de Boerlaan 38a (3e etage). Gebruikt u deze routebeschrijving. Als u met de auto komt, raden wij u aan om gebruik te maken van de parkeergarage Boreel bij Mediamarkt Deventer.