menu Sluit het hoofdmenu

Informatie ochtend over gebruik tablet en smartphone in Hengelo

vindt plaats op: 
maandag 19 oktober 2015
Mogelijkheden van tablet

Gaat u een tablet of smartphone aanschaffen of heeft u er een, maar zijn teksten op het scherm moeilijk of niet te lezen? Maandag 19 oktober organiseert Bartiméus een informatie ochtend over het gebruik en de toegankelijkheid van tablets en smartphones. U bent welkom in het Bastion in Hengelo (Ov). Toegang is gratis.

Deze ochtend gaan we in gesprek over de mogelijkheden van deze apparaten. Ook kunt u, onder het genot van een kop koffie, nieuwe contacten opdoen. Daarnaast kunt u uw vragen stellen aan de aanwezige ervaringsdeskundige van Bartiméus.

De ochtend is van 10.00 - 12.00 uur in het Bastion, adres: Brasemstraat 2 (7559 HN) in Hengelo (Ov). U kunt vrijblijvend binnenlopen, een afspraak maken is niet nodig.

Bushalte

Komt u met de bus, dan neemt u vanaf het station in Hengelo bus 13 halte ‘Het Broek’. Bent u minder mobiel en wilt u afgehaald worden van deze bushalte, laat het ons weten.

Meer info

Voor meer informatie kunt u bellen naar Bartiméus, telefoon 0570 - 66 18 00. Vraag naar Rob Kolner of Petra Camphuis of stuur een e-mail naar pcamphuis@bartimeus.nl.