menu Sluit het hoofdmenu

Informatie-avond Glaucoom in Meander (VOL)

vindt plaats op: 
woensdag 7 oktober 2015
Oogarts Meander Ziekenhuis Amersfoort

Op woensdag 7 oktober houdt het Meander Medisch Centrum een informatie-avond voor mensen met de oogziekte Glaucoom. Hoe eerder de oogarts ontdekt dat er sprake is van glaucoom, hoe beter de aandoening te behandelen is. Informatie verschaffen is daarom van groot belang om verergering tegen te gaan. Glaucoom kan leiden tot blindheid. U kunt deze avond uw vragen stellen aan een professional van Bartiméus.

De avond is een initiatief van de Oogvereniging, afdeling Glaucoombelangen. Om 19.45 uur opent de Oogvereniging de avond. Daarna geven drie oogartsen van Meander een themapresentatie over glaucoom. Ze gaan in op de vroegdiagnostiek en laatste inzichten in de therapie. Een optometrist van Bartiméus, Amir Katzin, bespreekt met de aanwezigen het vraagstuk ‘Als het uiteindelijk toch minder goed gaat met uw ogen.’ Daarna kunnen de deelnemers hun vragen stellen aan een panel van de sprekers. Tussendoor is er een pauze.

Aanmelden

Als u deze avond wilt bijwonen, dan bent u al vanaf 19.00 uur welkom voor koffie en thee in de Foyer van het ziekenhuis. Daar staan ook diverse informatiekraampjes met professionals, waaronder Bartiméus. De avond is om 22.15 uur afgelopen. Aanmelden is wel nodig, dit kan tot uiterlijk 30 september per e-mail via halbert@online.nl.

Locatie

Adres: Maatweg 3 (3813 TZ) in Amersfoort (routebeschrijving)