menu Sluit het hoofdmenu

Infomiddag MD in Oogziekenhuis Zonnestraal Doetinchem

vindt plaats op: 
woensdag 18 mei 2016
Oogziekte MaculaDegeneratie

Oogziekenhuis Zonnestraal en de MaculaVereniging nodigen belangstellenden met de oogziekte MaculaDegeneratie (MD) hun familie en begeleiders uit voor een informatiemiddag op woensdag 18 mei in Oogziekenhuis Zonnestraal in Doetinchem. Het programma begint om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 16.45 uur. Bartiméus verleent deze middag haar medewerking aan een lezing. Van harte welkom!

Bijdrage Bartiméus

Tijdens deze infomiddag wordt het zorgpad maculadegeneratie gepresenteerd. En een oogarts van Oogziekenhuis Zonnestraal zal samen met een ervaringsdeskundige én een professional van Bartiméus een lezing geven. Hierbij zal de oogarts de medische kant van MD benaderen en gaat Bartiméus in op het behouden van zelfstandigheid en zelfredzaamheid bij leven met MD.

Aansluitend volgt er een lezing van een optometrist van ELVEA over optische hulpmiddelen.

Vanaf 13.30 uur is de zaal open, zodat u alvast een kijkje kunt nemen bij de stands met hulpmiddelen en voorlichting. Toegang is gratis.

Van tevoren wel even aanmelden (ook al bent u lid) bij het landelijk bureau in Utrecht, telefoonnummer 030 - 298 07 07. Personen die zich opgeven, ontvangen enkele dagen voor de bijeenkomst het volledige programma. Ook niet-leden van de MaculaVereniging zijn van harte welkom.

Adres: Vlijtstraat 50/A, (7500 BN) in Doetinchem (routebeschrijving).