menu Sluit het hoofdmenu

Infodag 'Zelfstandig functioneren thuis en op het werk' in Almere

vindt plaats op: 
vrijdag 9 oktober 2015
Beeldschermloep Freedom

Vrijdag 9 oktober organiseren Bartiméus en Freedom Scientific Benelux van 10.00 - 15.00 uur een ‘Informatie- en hulpmiddelendag’ bij Bartiméus in Almere. De dag taak staat in het teken van zo zelfstandig mogelijk leven met een visuele beperking. Kom ook, de toegang is gratis.

JAWS op tabletDoor maatwerk, goed advies, de juiste begeleiding en (lees)hulpmiddelen kunt u uw dagelijkse activiteiten zo zelfstandig mogelijk uitvoeren. Dat geldt ook voor (vrijwilligers)werk. Met welke hulpmiddelen maak ik mijn werkplek toegankelijk en kan ik een volwaardige bijdrage leveren? En hoe werkt de vergoeding van hulpmiddelen? Kom zeker even kijken naar de schermleessoftware JAWS in combinatie met een tablet!

Toegang tot informatie

Deze infodag is voor iedereen die graag zelfstandig wil blijven functioneren - privé en zakelijk - en toegang wil hebben en houden tot informatie en deze zelf kan lezen.
Maar deze dag is beslist ook interessant voor werkgevers die in het kader van de Participatiewet informatie willen inwinnen over het in dienst nemen en in dienst houden van mensen met een visuele beperking.

Oogmeting laten doen

Speciaal voor u is de onderzoeksbus van Bartiméus aanwezig. In de onderzoeksbus kunt u een oogmeting laten verrichten. Wanneer er sprake is van een mogelijk vervolg, dan ontvangt u direct de benodigde informatie!

Locatie
Spoordreef 24 A, (1315 GP) in Almere (routebeschrijving). Bartiméus bevindt zich op de tweede verdieping.  

Deskundige medewerkers van Bartiméus en Freedom Scientific Benelux staan voor u klaar, tot ziens!