menu Sluit het hoofdmenu

Huisartsbeurs Utrecht

vindt plaats op: 
zaterdag 2 april 2016

Bartiméus presenteert zich op zaterdag 2 april a.s. op de Huisartsbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Bij onze interactieve stand kunt u terecht voor informatie over zo zelfstandig mogelijk leven met een visuele beperking of om te ervaren wat verschillende oogaandoeningen inhouden. Huisartsen, diabetesverpleegkundigen, praktijkondersteuners en professionals werkzaam in een praktijkteam zijn welkom!

De Beursvloer

De Huisartsbeurs wordt dit jaar voor de tiende keer georganiseerd met als thema: een recept voor rust, voor u en uw praktijkteam. Op de beursvloer zijn verschillende exposanten aanwezig uit diverse branches. Dit geeft de bezoeker gelegenheid om in één dag zich te laten informeren over alle laatste ontwikkelingen.

De Bartiméusstand

In de interactieve stand zijn onze professionals aanwezig om u te informeren over zo zelfstandig mogelijk leven met een visuele beperking. Ook zijn er taststokken en er ligt een geleidelijn naar de stand van ziekenhuis Zonnestraal. Met een Virtual Reality-bril op kunt u, onder begeleiding van een gids van Muzieum, zelf ervaren wat verschillende oogaandoeningen betekenen voor bijvoorbeeld mobiliteit en het zoeken van de weg.

Beurs: Huisartsbeurs Utrecht
Datum: zaterdag 2 april 2016 van 09.00 - 18.00 uur
Locatie: Jaarbeurs Utrecht
Toegang: U dient zich vooraf in te schrijven en kunt dit doen via de website van de Huisartsbeurs.

Meer informatie vindt u op de website van de Huisartsbeurs Utrecht.