menu Sluit het hoofdmenu

Gezondheidsbeurs Friesland

vindt plaats op: 
zondag 21 mei 2017
Gezondheidsbeurs Friesland 2017

De Gezondheidsbeurs Friesland is een nieuwe beurs waarbij de wensen van de bezoekers voorop staan. Zes thema's staan op zondag 21 mei in Heerenveen centraal voor het grote publiek. Aan het eind van de dag gaat u vol inspiratie en motivatie naar huis. Een uitje bovendien geschikt voor het hele gezin! Bartiméus is met een stand aanwezig voor mensen die meer willen weten over een zelfstandig leven bij slechtziendheid.

Bartiméus medewerkers Piet en Trudy staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wilt u meer weten over handige hulpmiddelen zoals de iPhone en iPad? En wat de vele mogelijkheden zijn qua toegankelijkheid? Kom naar de stand van Bartiméus.

6 thema’s

Medisch & Zorg, Eten & Drinken, Sport & Vrijetijd, Body & Mind Beauty & Fashion Wonen & Decoratie zijn de thema's op deze beurs. Voor ieder wat wils, het Familie uitje voor het hele gezin!

Praktische info

Openingstijden: van 11.00 tot 17.00 uur. Locatie: Sportstad Heerenveen. Parkeren = gratis. Entree: 3,50 euro (pinnen is helaas niet mogelijk). Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang.