menu Sluit het hoofdmenu

FOODproof 2018 bij Bartiméus

vindt plaats op: 
zondag 10 juni 2018
flyer foodproof

De historische theetuin van Bartiméus in Doorn vormt het decor van het foodfestival FOODproof 2018: een belevenis voor alle leeftijden met workshops, exposities, theater acts, muziek, proeven en nog veel. Tijdens FOODproof wordt interactief en experimenteel met de bezoekers de uitdaging aangegaan om te onderzoeken en te ontdekken wat voeding met je doet.

FOODproof brengt de toekomst van voedsel door middel van fooddesign in kaart en daarbij wordt een beroep gedaan op alle zintuigen. Denk bijvoorbeeld aan een geurenkaart, het werken met bloed als bijproduct van vleesverwerking en hoe voedsel invloed kan hebben op intimiteit en sensualiteit. Maar ook successen van voorgaande jaren, zoals blind proeven.

Met het FOODpaspoort ontdekken kinderen zelfstandig het festival en worden ze nu meer dan ooit gestimuleerd om met voedsel te experimenten. Ze kunnen ook de hele dag aanschuiven om met de workshop Compost Kunst van restafval van voedsel kunstwerkjes te maken. Ervaren en beleven staan voorop met als doel het ontwikkelen van nieuwe perspectieven.

En natuurlijk is er heerlijk eten en muziek. Van 11.00 tot 21.00 bent u van harte welkom.

Entree voor volwassenen € 7,50, kinderen t/m 18 jaar gratis. Theater en muziek zijn bij de prijs inbegrepen.

Adres: Driebergsestraatweg 44, 3941 ZX Doorn.

Kijk voor praktische informatie en meer over dit event op food-proof.nl

Lees ook meer over de speciale expertmeeting op 8 juni a.s. voor professionals in de zorg.

Bartiméus is als partner verbonden aan FOODproof. Lees meer over de activiteiten in de historische theetuin