menu Sluit het hoofdmenu

Fietsvierdaagse Zeist

vindt plaats op: 
maandag 27 juni 2016
Lekker fietsen op de tandem

Van maandag 27 t/m donderdag 30 juni is voor iedere fietsliefhebber de 13e fietsvierdaagse in en rond Zeist. De start is bij Bartiméus in Zeist. U kunt kiezen uit twee fietsafstanden: 12,5 km en 25 km. Starttijd is vanaf 17.30 tot en met 18.30 uur en de eindcontroles sluiten om 21.00 uur. Iedere deelnemer die minimaal 3 avonden deelneemt, ontvangt een medaille.

Coralien Metselaar-Koelewijn, medewerker Vrije Tijd: “Het is over de jaren heen een soort traditie geworden dat we bij Bartiméus de tochten organiseren. Onze jongeren fietsen dan ook graag mee, maar veel mensen weten niet dat iedereen uit Zeist van harte welkom is om mee te fietsen. Zelf, met een groep of als vrijwilliger. Elk jaar is er weer een fantastische sfeer en zijn we onder de indruk van de prachtige omgeving. De organisatie hoopt op veel deelnemers, die samen met onze bewoners, aan dit sportieve evenement willen deelnemen.”

De start is op maandag 27 juni bij Bartiméus aan de van Renesselaan 30a (ingang brandweerkazerne) en de feestelijke slotavond is op donderdag 30 juni. Iedere deelnemer die minimaal drie avonden deelneemt, ontvangt een medaille.

Dit jaar zijn alle tandems van de bewoners opgeknapt, dit is mede mogelijk gemaakt door vrijwilligers en sponsors. Daarvoor dank!

Inschrijven

U kunt zich inschrijven bij de start. Deelnemers t/m 14 jaar betalen € 4,00 en deelnemers van 15 jaar en ouder betalen € 5,00. 1 avond meefietsen kan ook, u betaalt dan € 2,50 per avond.

Meer informatie

Routebeschrijvingen worden voor de tocht uitgedeeld. Wanneer u onderweg pech krijgt, dan staat een hulpdienst ter beschikking en wordt u zo snel mogelijk geholpen. Op de controle plaatsen is voor kleine reparaties materiaal aanwezig. Wilt u meer informatie dan kunt u tijdens kantooruren bellen naar Bartiméus, afdeling Vrije Tijd, telefoon 0343 - 526 809 of 0343 - 526 659.