menu Sluit het hoofdmenu

Fashionshow Annemarie Nodelijk in teken van participatie

vindt plaats op: 
zaterdag 26 augustus 2017
Annemarie Nodelijk van tassenlijn Anniestijl

Op zaterdag 26 augustus presenteert de visueel beperkte Annemarie Nodelijk van AnnieStijl haar nieuwe dames- en herentassenlijn in het Drijvend Paviljoen in Rotterdam. Met het thema ‘Creativiteit kent geen beperking’ vraagt ze tijdens haar show aandacht voor participatie van mensen die slechtziend of blind zijn. Koop nu online tickets voor deze fantastische fashionshow!

Blind collection

Ter viering van haar lustrum geeft ze hierbij speciaal aandacht aan het stimuleren van maatschappelijke deelname van mensen met een visuele beperking. Dit doet ze onder anderen met het geven van naaiworkshops waarmee een 'blind collection' wordt gecreëerd. Die zal eveneens tijdens de fashionshow worden gepresenteerd.

Maatschappelijke participatie

Haar voornaamste doel hierbij is het tonen dat mensen met een beperking, voor een grote uitdaging staan als het gaat om maatschappelijke participatie. Annemarie is echter overtuigd dat, met creativiteit, lef en doorzettingsvermogen, maatschappelijk deelname ook voor visueel beperkten mogelijk is. Met haar fashionshow ‘Creativiteit kent geen beperking’ probeert ze de problematiek rondom visueel beperkten bespreekbaar te maken.

Show bijwonen?

Wilt u deze bijzondere fashionshow bijwonen? Tickets - onder andere VIP plaatsen - zijn online te bestellen. Ga naar yourticketprovider.nl.

Bartiméus Sonneheerdt ondersteunt dit initiatief van harte en sponsort het fashionevent.