menu Sluit het hoofdmenu

Expertisebijeenkomst Werken & VIP*

vindt plaats op: 
donderdag 7 mei 2015
Afbeelding: VIP bijeenkomst

Bent u arboverpleegkundige, arbo-coördinator, arbo-adviseur, preventiemedewerker of verzuimconsulent? En wilt u weten wat u kunt betekenen in de loopbaan van mensen die visueel en/of auditief beperkt zijn of een stoornis binnen het autisme spectrum hebben? Dan nodigen wij u graag uit voor onze speciale expertisemiddag(en) van Werkpad. (Werkpad is een volwaardige dochtermaatschappij van Bartiméus en Kentalis). De eerstvolgende is op donderdag 7 mei in Ermelo.

Arbeidsparticipatie

Tijdens het middagprogramma krijgt u informatie over de verschillende oogaandoeningen, de consequenties ervan en gaan we in op wat de mogelijkheden zijn voor mensen met een visuele beperking als het gaat om opleiding, training en het vinden en behouden van duurzaam werk. De bijeenkomst is inclusief een rondleiding, zodat u ook ziet hoe het in de praktijk werkt.

Datum: 7 mei 2015
Locatie: Bartiméus in Ermelo
Tijdstip: 13.00 - 16.30 uur
Kosten: € 45,00

Reacties van deelnemers

  • "Enthousiaste groep sprekers";
  • "Fijn dat jullie met korte lijnen werken en ik ook kan bellen voor een (klein) advies";
  • "De hulpmiddelen gaven mij een goede indruk wat er zoal mogelijk is voor slechtzienden en blinde mensen";
  • "Goed opgezette en gefaciliteerde middag".

Komt u ook?

Stuur een e-mail met daarin uw naam, bedrijfsnaam, adresgegevens, functie en telefoonnummer naar Bartiméus medewerker Linda Vis, o.v.v. Aanmelding expertisemiddag Werken 7/05. Voor inhoudelijke informatie over deze bijeenkomst kunt u contact opnemen met Yvonne Vrijhof.

*VIP: Visually Impaired Person