menu Sluit het hoofdmenu

Dementietafel 'In contact blijven'

vindt plaats op: 
dinsdag 14 november 2017

'Hoe blijf je in contact met oudere mensen met een verstandelijke beperking wanneer het geheugen achteruitgaat? Wat kan ons helpen beter aan te sluiten?' Therapeuten op het gebied van sensorische integratie, muziek en haptonomie delen hun ervaring en kennis in Nieuwegein. Ouderen met een verstandelijke beperking en (vermoeden van) dementie, familieleden, bekenden en zorgprofessionals zijn van harte welkom om deel te nemen. Deelname is gratis.

Programma

Het programma is als volgt:

  • 19.00 uur: Inloop met koffie
  • 19.15: Introductie
  • 19.30: Muziektherapeuten Jan Smit Bernd Jaunich van Abrona; 
    hypnotherapeut Yvonne Govers van Sherpa;
    therapeut sensorisch integratie Astrid Kuipers van Bartiméus.
  • 20.30: Gelegenheid om ervaringen te delen of vragen te stellen.
  • 21.15: Evaluatie en afsluiting

Waar

Reinaerde Nieuwegein, Cimbaalsingel 1, 3438 DA Nieuwegein (slechts 10 minuten lopen van Sneltramhalte Batau Noord).

Aanmelding

Stuur een e-mail naar Marieke Boeren, mboeren@bartimeus.nl van de Bartiméus Kennisgroep Ouder Wordende Cliënt. In deze mail graag het volgende aangeven: uw naam en of uw cliënt, verwant, vrijwilliger of professional bent. Indien mailen niet mogelijk is of u heeft nog andere vragen, kunt u bellen met Marieke Boeren, telefoon 0343 - 526 633.

Dementietafel

De Dementietafels in de provincie Utrecht worden georganiseerd door Bartiméus, Abrona, Amerpoort, Reinaerde, Sherpa, Zideris en VGU.

Een Dementietafel is een plek waar u elkaar in een ongedwongen en open sfeer kunt ontmoeten en ervaringen kunt delen. We praten met elkaar over ervaringen met dementie bij mensen met een verstandelijke beperking.