menu Sluit het hoofdmenu

Contactdag voor brailleleerlingen

vindt plaats op: 
dinsdag 23 november 2021

Zeer slechtziende/blinde leerlingen en hun ouders in groep 3 tot en met de 1e klas van het voortgezet (speciaal) onderwijs.

Inhoud:

Koninklijke Visio en Bartiméus organiseren een dag voor kinderen én hun ouders waarin leren en gezelligheid centraal staan. We ondernemen activiteiten, die niet in het 'gewone' schoolprogramma voorkomen.
Met elkaar kunnen we ervaringen uitwisselen, leren samenwerken, grenzen verkennen en verleggen.

Op de contactdag bieden we een programma aan voor ouders en kinderen. In spelvorm komen voor de kinderen onderwerpen als mobiliteit, bewegen en praktische zelfredzaamheid aan bod.

Professionals van de beide organisaties gaan met de ouders in gesprek over de verschillende fases in de ontwikkeling van de kinderen. Ervaringen en vragen over de ontwikkeling van de kinderen kunnen besproken worden.

De dag wordt georganiseerd aan de hand van een thema. Dit jaar is het thema in de ochtend klusjes in en om het huis en 's middags gaan de kinderen aan de slag met handvaardigheid en kunnen ouders in gesprek met elkaar.

Locatie:

Bartiméus in Zeist

Datum:

Dinsdag 23 november 2021 van 09.30 - 16.00 uur

Er wordt geen eigen bijdrage gevraagd.

Meer informatie en aanmelden

Neem dan contact op met uw behandelaar of begeleider van Bartiméus. Is uw kind nog geen cliënt bij Bartiméus, dan kunt u op www.bartimeus.nl/behandeling-en-revalidatie meer informatie vinden over het aanmelden.