menu Sluit het hoofdmenu

Comfortabel wonen en leven: liever thuis! beurs

vindt plaats op: 
zaterdag 20 februari 2016
Liever thuis beurs RAI Amsterdam

Vier dagen lang kunnen bezoekers zich laten informeren en inspireren over de slimste, handigste en makkelijkste producten en diensten die het woongemak en leefcomfort verhogen. Van zaterdag 20 t/m dinsdag 23 februari 2016 vindt dé nationale liever thuis! beurs plaats in de RAI Amsterdam. Ook Bartiméus komt u tegen met een stand! In onze stand staat een zo zelfstandig mogelijk leven met een visuele beperking centraal.

Op liever thuis! in Amsterdam vindt u van alles over lekker eten en gezond leven, heerlijk slapen en comfortabel zitten en het veilig en slimmer maken van uw woning. Ook maakt u kennis met een groot aantal ondersteunende diensten die zaken als de administratie, het huishouden of de boodschappen doen een stuk makkelijker maken. Naast alle informatie en adviezen die u krijgt van de exposanten, kunt u ook van alles doen en valt er veel te beleven op de liever thuis! beurs. Er zijn diverse leuke workshops en activiteiten waaraan u gratis kunt deelnemen. Reden genoeg dus om de de liever thuis! beurs te bezoeken. 

Bartiméus

In de stand van Bartiméus kunt u terecht voor vragen over onderzoek en revalidatie. Onze professionals beantwoorden graag al uw vragen over de diverse mogelijkheden om met een visuele beperking zo zelfstandig mogelijk te kunnen leven!

Gratis toegang

Wees er op tijd bij en vraag gratis uw toegangskaart aan via de website.