menu Sluit het hoofdmenu

CD presentatie Bert Louissen

vindt plaats op: 
zondag 11 oktober 2015
Nieuwe CD blinde Bert Louissen

Op zondag 11 oktober presenteert de blinde pianist en zanger Bert Louissen zijn nieuwe album ‘Cheerful goodbye’. Een periode van persoonlijke en financiële crisis, kortom de blues, bleek de voedingsbodem voor deze plaat. U kunt bij deze CD presentatie aanwezig zijn. Wel even aanmelden!

Voor het eerst in zijn ruim 25-jarige muzikale carrière schreef Bert zowel tekst als muziek. Benieuwd? Luister alvast wat fragmenten op Bert’s nieuwe website. Vanaf zondag 11 oktober is ‘Cheerful goodbye’ verkrijgbaar via download- en streamingkanalen en via www.bertlouissenmusic.com.

CD presentatie

De CD presentatie is op zondagmiddag 11 oktober vanaf 15.00 uur in ’t Cafeetje van Marja, Hoofdstraat 166 in Apeldoorn. Samen met een aantal muzikale vrienden maakt Bert er een leuke middag van! De toegang is gratis, inclusief één consumptie. Aanmelden kan nog t/m donderdag 8 oktober via de Facebookpagina van ’t Cafeetje van Marja. Of door een bericht te mailen naar fahnermarja@hotmail.com, met als onderwerpregel ‘Cheerful goodbye’ en in het schrijfvenster het aantal personen.