menu Sluit het hoofdmenu

The Blind Run 2018

vindt plaats op: 
zaterdag 13 oktober 2018

Zaterdag 13 oktober wordt voor de vijfde keer The Blind Run georganiseerd, ditmaal bij Bartiméus in Zeist. Het eerste lustrum, dus reden voor feest. Doe ook mee en schrijf u nu gratis in. Samen blind hardlopen voor blind sporten!

Bent u blind of slechtziend en wilt u ook wel eens hardlopen? Durft u het aan, blind vertrouwen op uw duo-loper? Of bent u goedziend en neemt u de verantwoordelijkheid voor een andere loper? Om samen veilig zo veel mogelijk kilometers af te leggen?

The Blind Run is een uniek hardloop-event georganiseerd door Bartiméus (Stichting Bartiméus + Vereniging Bartiméus Sonnebeheerdt), de Oogvereniging en Running Blind op het terrein van Bartiméus in Zeist. We lopen in duo’s, twee aan twee. Elk tweetal is met elkaar verbonden door een band. De ene loper is ziend, de ander heeft een visuele beperking (of is geblinddoekt). Misschien maakt dat het lopen voor u spannend en lastig. Het is een kwestie van vertrouwen. Zo vragen we aandacht voor een van de aspecten van het leven met een visuele beperking.

Waar lopen we voor?

En we hebben nóg een uitdaging voor u: elke deelnemer zamelt zo veel mogelijk geld in voor sportprojecten voor blinde en slechtziende mensen. Sporten is gezond en ontzettend leuk, maar voor mensen met een visuele beperking zijn er nog steeds weinig mogelijkheden om aan sport te doen. Met de opbrengst van The Blind Run willen we onder andere multisportdagen en clinics mogelijk maken samen met Bartiméus, de Oogvereniging en Running Blind.

Deelname is gratis!

Samen lopen met uw man/vrouw, kind, buurman, opa/oma, vriend of collega, het kan allemaal. U schrijft zich samen in. Jonger dan 16 jaar? Dan mag je meedoen als je begeleid wordt door een volwassene. Omdat we dit jaar ons vijfjarig jubileum vieren, is deelname gratis, zodat iedereen mee kan doen!  Doe mee en schrijf u in op de website van The Blind Run!