menu Sluit het hoofdmenu

Bezoek Bartiméus op liever thuis! beurs in Rijswijk

vindt plaats op: 
vrijdag 2 oktober 2015
Logo liever thuis!

Op 2 en 3 oktober a.s. wordt in de Broodfabriek te Rijswijk de liever thuis! beurs gehouden. U vindt Bartiméus op standnummer 54. Op de liever thuis! beurs kunt u zien wat er allemaal mogelijk is om comfortabel, veilig en met plezier thuis te blijven wonen. Dit geldt voor de ouderen zelf, maar ook voor professionals die met ouderen werken is het bezoeken van de beurs de moeite waard.

De nadruk ligt niet op dat wat niet meer mogelijk is, maar juist op de dingen die nog wel kunnen. Graag ontvangen wij u bij onze stand waar u alle informatie kunt verkrijgen over aanpassingen in huis, hulpmiddelen voor in het algemene dagelijkse leven en de begeleiding vanuit Bartiméus voor mensen met een visuele beperking.

De Broodfabriek bevindt zich aan de Volmerlaan 12, 2288 GD in Rijswijk. De openingstijden van de beurs zijn dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur.  Indien u zich via vooraanmelding op www.lieverthuisbeurs.info registreert, is de entree gratis. Aan de deur van de beurs betaalt u 5 euro per persoon.

Wij hopen u te mogen verwelkomen op 2 of 3 oktober a.s.