menu Sluit het hoofdmenu

Samen bewegen in de Bies

vindt plaats op: 
zondag 18 februari 2018

Zwemmen, fitnessen, bootcampen, dansen of snoezelen. Het kan allemaal op een speciale dag die Bartiméus voor mensen met een meervoudige beperking organiseert in haar multifunctionele sportcentrum in Doorn.

U bent van harte welkom om op deze middag samen te komen bewegen onder begeleiding van bewegingsagogen en andere gespecialiseerde medewerkers van Bartiméus. 

Er is informatie aanwezig over allerlei clubjes en activiteiten in het Bartiméus' Centrum voor sport en bewegen: De Bies. Het lokale radiostation Radio Bartje verzorgt een radio-optreden en er is een optreden van de muziek-huisband 'Smash'.

Van 14.00-14.30 en 15.00-15.30 uur wordt er gedanst. Indien u graag wilt zwemmen, meldt u zich aan via ondergenoemd contactadres.

Familie, broertjes en zusjes, vrienden, vrijwilligers en begeleiders van de bewoners; U bent allen van harte welkom om te ervaren en mee te doen aan allerlei leuke activiteiten.

Het programma is doorlopend. Er zijn geen kosten aan deze activiteiten verbonden.

In de ochtend is er een kapeldienst. Aansluitend heeft u de mogelijkheid om te lunchen in het restaurant. In de middag kunt u gezellig naar de Bies komen.

Adres: Locatie Bartiméus aan de Oude Arnhemse Bovenweg 3 in Doorn.

Meer informatie en contact

Neem contact op met Harm Lammers via e-mail hlammers@bartimeus.nl.