menu Sluit het hoofdmenu

Beurs INN-Zicht in Rolde

vindt plaats op: 
zaterdag 5 oktober 2019
INN-Zicht beurs: twee handen die braille lezen

Op zaterdag 5 oktober wordt tussen 10.00 – 15.00 uur de Beurs INN-Zicht gehouden. INN-Zicht is een interessante en veelzijdige (terugkerende) beurs voor mensen die blind of slechtziend zijn, voor professionals werkzaam in de zorgsector, mantelzorgers én belangstellenden. Professionals van Bartiméus, Wendy Potze en Sylvia van der Sluis, zijn aanwezig om advies te geven en vragen te beantwoorden over '100% leven met een visuele beperking'.

U vindt op de beurs alle informatie over hulpmiddelen, wonen, welzijn en zorg om het leven voor slechtziende en blinde mensen, maar óók hun naasten, wat makkelijker te maken. Alle organisaties die iets (kunnen) betekenen voor mensen met een visuele beperking zijn aanwezig.

Welkom in stand Bartiméus

Bartiméus is met een stand aanwezig. Onze collega's Wendy en Sylvia informeren u graag over alle mogelijkheden van begeleiding door Bartiméus.

Deze dag worden er diverse leuke en interessante workshops gegeven. Bartiméus geeft de workshop:

  • 'Werken met de smartphone als je slecht ziet of blind bent' door Sylvia van der Sluis. Welke mogelijkheden zijn er om de smartphone te gebruiken?

Entree voor deze beurs is gratis.

Contact

Interzorg Hendrik Kok
De Ziel 86
9451 CT ROLDE
www.interzorg.nl/inn-zicht

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over deze beurs? Dan kunt u contact opnemen met Harry Loorbach, via telefoon 0592 - 24 20 20 of e-mail: h.loorbach@interzorg.nl.

Het niet om hoeveel procent je ziet. Het gaat om hoeveel procent je leeft. Bartiméus, 100% leven.