Sorry, we ondersteunen geen IE

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Bartiméus op ZieZo-beurs

Op vrijdag 30 september en zaterdag 1 oktober kun je ons ontmoeten op de ZieZo-beurs. In het Beatrixgebouw in de Jaarbeurs in Utrecht. Kom naar de Bartiméusstand voor informatie, advies, nieuwe ontwikkelingen en workshops. Mis het niet. Binnenkomt lees je hier meer over ons programma.

Vrouw met geleidehond in winkelstraat

De ZieZo-beurs is dé landelijke informatiebeurs voor iedereen die slechtziend of blind is of minder goed gaat zien. Een paar jaar live weggeweest vanwege corona, maar dit jaar weer de vertrouwde fysieke ontmoetingsplek voor mensen met een visuele beperking, zorgverleners en hulpmiddelenleveranciers. In dit 'veld' staat Bartiméus voor een deskundig en onafhankelijk advies. We staan onder meer bekend om de kwaliteit van ons oogheelkundig onderzoek, onderwijs en woonlocaties, en bieden zelfs veel meer dan dat.

We zijn er voor mensen van alle leeftijden, met diverse hulpvragen en wensen. Van jonge kinderen waar vermoedens van slechtziendheid zijn, tot ouderen die ondanks visuele problemen zelfstandig willen blijven doen waar ze altijd plezier aan beleefden. Voor de mensen in het sociale netwerk om hen heen én professionele zorgverleners. 

Maak op de ZieZo-beurs kennis met wat we allemaal bieden.  

Gratis kaarten voor ZieZo 2022