menu Sluit het hoofdmenu

Bartiméus op CVA-congres

vindt plaats op: 
vrijdag 25 september 2015
CVA congres 2015

Bartiméus heeft als expertise-organisatie veel ervaring met training en begeleiding van CVA-patiënten met een visuele beperking. Als gevolg van een CVA kan een deel van het gezichtsveld wegvallen en zijn er nog talloze andere visuele problemen die om de hoek komen kijken. Dit heeft grote impact op het dagelijks leven van de CVA-patiënt. Bezoek onze stand en laat u informeren over de mogelijkheden!

Onze professionals vertellen u graag meer over ons Visueel Functie Onderzoek waarbij we inzichtelijk maken welke vorm van revalidatie het beste past bij de hulpvraag van de patiënt. Met als doel de zelfstandigheid van mensen vergroten en de kwaliteit van leven verbeteren.

Expertise

Bartiméus kent een uitgebreide en specialistische dienstverlening om mensen met CVA in combinatie met een visusstoornis te trainen, zodat de kwaliteit van leven zoveel mogelijk gewaarborgd blijft. Zo is er de mogelijkheid tot het volgen van een kijktraining en kunnen we patiënten leren hoe om te gaan met de cognitieve en emotionele gevolgen. Revalidatie en advies kunnen wij inzetten bij het organiseren en uitvoeren van de dagelijkse bezigheden in en rondom huis.

Bartiméus verwelkomt en informeert u graag in de stand op vrijdag 25 september tussen 09.30 - 16.30 uur in de ReeHorst in Ede, Bennekomseweg 24 ( 6717 LM).

Het gehele programma kunt u vinden op www.congressenmetzorg.nl.