menu Sluit het hoofdmenu

Praktijkgerichte training Energiemanagen in je werk

vindt plaats op: 
woensdag 27 maart 2019
Energiemanagen in je werk

Hoe houd je als werknemer met een visuele beperking je energie op peil, zodat werken leuk en verantwoord blijft én je tijd en energie overhoudt voor andere activiteiten? Bartiméus ontwikkelde enkele jaren geleden in co-creatie met ervaringsdeskundigen de praktijkgerichte training 'Energiemanagen in je werk'. Wegens succes gaan we de training op woensdag 27 en donderdag 28 maart 2019 opnieuw geven in Congrescentrum Dennenheul in Ermelo. Iets voor jou?

Bartiméus streeft naar een samenleving waarin iedereen kan meedoen, ook op het gebied van werk. Wij zetten alle mogelijke middelen in die kunnen leiden tot verbetering van arbeidsdeelname van mensen met een visuele beperking. Zowel voor betaald werk, gesubsidieerd werk, maar ook vrijwilligerswerk, dagbesteding en alles wat daartussen valt.

Energiemanagen bij een visuele beperking

De 3-daagse training (2 trainingsdagen incl. een verdiepingsdag op een later moment) 'Energiemanagen in je werk' biedt praktische oplossingen en handvatten om vitaliteit in je werk beter in balans te krijgen.

Voor wie?

De training is ontwikkeld vanuit de vraag van en in gezamenlijkheid met werknemers met een visuele beperking. Iedereen in de leeftijd van 18 - 67 jaar, met mbo+, hbo en wo denkniveau, slechtziend of blind kan zich aanmelden.

De training was een eyeopener. Ik wilde het leven blijven leiden zoals ik dat altijd deed, maar ik moest leren accepteren dat dit niet reëel was. In mijn werk liep ik tegen zaken aan die veel energie kostten. Door alle tips, trucs en antwoorden op mijn vragen kan ik nu verder en krijg ik weer energie van werken.

Trainingsdagen

Heb je interesse? Meld je dan aan voor de trainingsdagen in november. We hebben plek voor minimaal 8, maximaal 12 deelnemers. Kosten EUR 1.480,00 (excl. BTW). Vraag naar de financieringsmogelijkheden. Aanmelden kan via sterkinwerk@bartimeus.nl.

Heb je vragen over energieverbruik op het werk en wil je weten hoe het in jouw situatie anders kan? Stuur een e-mail of neem telefonisch contact op met arbeidsconsulent van Bartiméus / Werkpad Frank van der Helm via 0341 - 49 84 98.