menu Sluit het hoofdmenu

100e verjaardagsfeestje voor kinderen met visuele beperking

vindt plaats op: 
zaterdag 31 oktober 2015
Het Kleurfeest bij Bartiméus

Op zaterdag 31 oktober organiseert Bartiméus in regio Oost een kinderfeest ter gelegenheid van haar 100ste verjaardag. Alle kinderen van 4 - 12 jaar die vanuit Bartiméus (Oost) begeleiding krijgen in het reguliere basisonderwijs, hebben al een uitnodiging ontvangen. Maar ook jij bent welkom, neem gerust een vriendje of vriendinnetje mee.

Wie jarig is trakteert

“Samen met twee kunstenaars gaan we een supergrote kleurplaat inkleuren”, aldus Ineke Jager, één van de initiatiefnemers van Het Kleurfeest. Al zittend op de grond met live (gitaar)muziek maken we met de kids een prachtig kunstwerk. Het Kleurfeest is écht een beleving. Op de website hetkleurfeest.nl kun je zien hoe bijzonder dit feest gaat worden.”

Feest in Zwolle en Lochem

Het kinderfeest vindt ’s ochtends plaats bij Bartiméus in Zwolle en ’s middags in de school van Bartiméus in Lochem. Per Kleurfeest is er plek voor 20 kinderen met een visuele beperking. Wil jij ook meedoen? Meld je dan snel aan! Na je aanmelding hoor je hoe laat je waar wordt verwacht.

Aanmelden kan via ijager@bartimeus.nl (Ineke) of mromijn@bartimeus.nl (Marinka). Vermeld in de mail met hoeveel personen je komt (met papa en mama en een vriendje) en of je naar Zwolle of Lochem komt. Aanmelden kan t/m woensdag 14 oktober (VOL = VOL!).

100 jaar

Bartiméus bestaat op woensdag 14 oktober 100 jaar. Op 27 januari 1916 werd de oprichting officieel goedgekeurd door HKH Koningin Wilhelmina. Begonnen als 'Vereeniging tot bevordering van christelijke opvoeding en onderwijs voor blinde kinderen en jongelieden' in Utrecht. Uitgegroeid tot landelijke expertise-organisatie voor mensen met een visuele beperking.